Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brz poput munje

VIDEO Liverpool šokantno ispao, no priča dana je Portugalac Costa!

Portugalac Helder Costa bio je nerješiva zagonetka za momčad Jürgena Kloppa. Namjestio je oba pogotka i izbacio Redse iz FA Cupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola doživjeli su šokantan poraz i ispadanje u 4. kolu FA Cupa. Redsi su na svom Anfieldu doživjeli poraz od drugoligaša Wolverhamptona, koji trenutno drži tek 18. mjesto u Championshipu. Liverpool, koji je četvrti u Premierligi, je upisao treći uzastopni poraz.

"Krvnik" momčadi Jürgena Kloppa bio je anonimni Helder Costa, 23-godišnji Portugalac koji igra na posudbi iz Benfice. On je najprije u prvoj minuti utakmice izveo slobodni udarac i milimetarski točno pogodio Richarda Stearmana u petercu Liverpoola za 1:0.

Krajem prvog poluvremena puno je igrača domaće momčadi otišlo pred gol Wolvesa što je gostujući sastav iskoristio za kontru. I ponovno je Helder Costa povukao loptu preko polovice igrališta i onda ju kirurški precizno dodao Weimannu koji zaobilazi vratara Kariusa i lako zabija za 2:0.

Costa je imao impresivan trk preko gotovo cijelog igrališta u 10. minuti prvog poluvremena. Liverpool je izveo korner, lopta je bila odbijena do Portugalca, a ovaj se sjurio prema vratima Redsa poput brzog vlaka. Stigao je pred Kariusa, no njegov udarac nije bio precizan.

Liverpool je do kraja pritiskao, ušli su Philippe Coutinho, Daniel Sturridge i Emre Can, ali uspio je samo smanjiti preko Origija.

Klopp je od prve minute odlučio krenuti s velikim brojem mladih igrača i to mu se u konačnici obilo o glavu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider