Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška borba

Bivša zvijezda Napolija i PSG-a u teškoj situaciji: Na intenzivnoj zbog predoziranja

Bivši argentinski reprezentativac Ezequiel Lavezzi nalazi se možda u najtežem trenutku u životu.

Ezequiel Lavezzi i Lionel Messi (Foto: Afp)

Lavezzi je primljen u bolnicu zbog predoziranja i nalazi se na intenzivnoj njezi. Liječnici provode tretman kako bi pokušali detoksicirati bivšu zvijezdu Napolija i PSG-a, pišu argentinski mediji.

Tomislav Duka Velež potvrdio dolazak mladog kapetana Dinama i bivšeg golmana Hajduka divider

"Ima povijest predoziranja i to prisiljava obitelj i prijatelje da poduzmu nešto u vezi s tim", objasnio je novinar Luis Ventura na argentinskoj TV America.

"El Pocho se trenutačno nalazi u sanatoriju Zabala, gdje je smješten na trećem katu i intenzivnoj njezi. S njim je samo njegova djevojka Natali Borges", izjavio je Ventura.

Lavezzijev sin Tomas pokušao je smiriti situaciju i demantirati neke navode objavom na svom profilu na Instagramu.

"Moj je otac dobro i na liječenju je. Prestanite izmišljati stvari koje nisu istinite. Nije se predozirao ili što već govore."

Lavezzi vodi tešku borbu s ovisnošću

Lavezzi je u bolnicu stigao svojom odlukom, iako nije sam, s njim je i obitelj. Prema informacijama u argentinskim medijima, doživio je recidiv i potpisao je dozvolu za tretman.

Do njega mogu samo njegovi najbliži, dok čekaju da se postupno oporavi od predoziranja. Argentinski reprezentativac bit će prebačen u rehabilitacijski centar i ondje će započeti novi tretman te pokušati prevladati svoje ovisnosti.

Joško Gvardiol VIDEO Gvardiol u noćnom klubu u Zagrebu zapjevao poznatu pjesmu i postao hit na internetu divider

Nekoliko dana prije Božića Lavezzi je imao hitnu intervenciju dok je bio u svom domu u urugvajskom Punta del Este. Tijekom liječničkog pregleda utvrđeno je da ima kratku ubodnu ranu u predjelu trbuha i prijelom u visini ključne kosti.

Nakon pregleda zrakoplovom se vratio u Argentinu. U tom trenutku informacije su ukazivale na novi recidiv. Lavezzi je odigrao 51 utakmicu za argentinsku reprezentaciju i bio je član momčadi koja je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider