Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Digla se velika prašina

Evo što stoji iza priče o osnivanju kluba navijača Partizana u Rijeci: "Totalna izmišljotina i neistina"

U Hrvatskoj i okruženju je nastala velika bura nakon Partizanove objave o klubu navijača u Rijeci.

Aldo Stipanov s predstavnicima Partizana (Foto: FK Partizan/GOL.hr)

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da se u Rijeci osniva klub navijača Partizana koji je trebao okupljati simpatizere beogradskog kluba s područja Kvarnera i cijele Istre.

To je navodno dogovoreno pred utakmicu Crvene zvezde i Partizana kojoj je, između ostalog, prisustovalo društvo iz Istre i Kvarnera, a među njima je bio i Aldo Stipanov koji je objasnio cijelu pozadinu priče:

"Točno je da smo bili na utakmici u Beogradu. Refik Kozić, nekadašnji igrač Partizana s kojim se susrećemo na ovim našim područjima, na Kvarneru i Istri gdje dolazi na odmor, nam je osigurao i ulaznice.

Sve bi se s time i završilo da nas nisu u petak, dan prije utakmice pozvali u sjedište kluba gdje smo se sastali i fotografirali za naše osobne albume. Nemalo smo se i krajnje neugodno iznenadili kad su oni tu fotografiju objavili", kazao je Stipanov u razgovoru za Novi list.

Tvrdi da je vijest o osnivanju kluba navijača potpuna izmišljotina:

"Doslovno smo se pak šokirali kad smo vidjeli prateći tekst prema kojem mi kao osnivam klub navijača Partizana u Rijeci! Totalna je to izmišljotina i neistina, nije nam na kraj pameti bilo što takvo poduzimati, a potpuno je netočna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali finiširati dogovor o osnivanju kluba navijača", objasnio je.

Španjolska policija Policija razotkrila bandu koja je pljačkala nogometaše: Pripremali su veliki plan divider

Vatreni Prijateljski turnir na kojem nastupa Hrvatska premješten u Egipat: Stiglo objašnjenje iz HNS-a divider

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider