Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznenadili se

Evo što pišu španjolski mediji, ne mogu vjerovati da je Betis posrnuo u Zagrebu: "Noćna mora!"

Modri su šokirali i španjolske medije koji kao da ne mogu vjerovati što se dogodilo.

Igrači Dinama (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Nogometaši Dinama plasirali su se u osminu finala Konferencijske lige, nakon pobjede 1:0 u Sevilli u uzvratu su na svom stadionuodigrali 1:1 protiv Betisa.

Gosti iz Seville su poveli pogotkom Cedrica Bakambua u 39. minuti, dok je Dinamo izjednačio u 56. minuti, a strijelac koji je gurnuo Dinamo prema 16 najboljih u ovom natjecanju bio je Japanac Takuro Kaneko.

Modri su šokirali i španjolske medije koji kao da ne mogu vjerovati što se dogodilo.

Aitor Ruibal i Arber Hoxha Hoxha izludio igrače Betisa i upisao prvu asistenciju u dresu Dinama: "Mogli smo dati još golova" divider

''Prava noćna mora. Real Betis je ispao iz Europe'', stoji u naslovu Sporta.

''Betis je ispao od Dinama, ovo je i značajan ekonomski kiks'', dodaje Marca aludirajući na to da je Real Betis izgubio zaradu za eventualni prolazak dalje.

''Betis se oprostio od Europe. Dinamo je odigrao sjajnu utakmicu. Hoxha je bio glavobolja za obranu Betisa'', piše ugledni AS.

Novine Estadio Deportivo pišu da Betisova prikazana igra nije bila dovoljna za prolazak. "Oproštaj od Europe jer se nisu bili 'pojavili' u prvoj utakmici, a sada su zbog krhke obrane dopustili izjednačenje nakon golčine Bakambua", navodi taj medij..

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider