Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prošao s ukupnih 4:0

Osijek ide u Bugarsku kod CSKA: Težak suparnik već na startu kvalifikacija

Nogometaši Osijeka dobili su ime suparnika u 2. kolu kvalifikacija za Europsku ligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka u 2. kolu kvalifikacija za Europsku ligu igrat će protiv bugarskog CSKA iz Sofije koji je u uzvratnoj utakmici 1. kola protiv Titograda odigrao u Podgorici bez golova i tako obranio prednost 4:0 iz prve utakmice.

Prva utakmica 2. kola bit će odigrana u Sofiji 25. kolovoza, a uzvrat u osječkom Gradskom vrtu na rasporedu je 1. kolovoza.

Osim CSKA, u 2. kolo su se u utorak plasirali srpski Čukarički, koji je nakon 3:0 u prvoj utakmici pobijedio sa 5:0 i na gostovanju kod armenskog Banantsa, a Klaksvik s Farskih Otoka je odigravši 0:0 kao domaćin protiv litavskog Riteriai prošao dalje zahvaljujući golu postignutom u gostima (1:1) u prvom dvoboju.

Bassel Jradi (Foto: GOL.hr) Hajduk spreman za prvu domaću utakmicu sezone: Vojska navijača satima čekala na svoje ulaznice! divider

U srijedu će gruzijska Čihura ugostiti luksemburšku Folu (2:1), a preostale 43 utakmice na rasporedu su u četvrtak, kad će i splitski Hajduk na Poljudu ugostiti maltešku Gziru.

Dvoboj započinje u 20 sati, a Hajduk iz prve utakmice ima prednost 2:0. Ako se ne dogodi senzacija, Hajduk će u 2. kolu igrati protiv boljeg iz sraza latvijskog Ventspilsa i albanske Teute. Latvijci iz prve utakmice odigrane u Rigi imaju prednost od 3-0.

Europska liga - 1. kolo

Titograd (CG) - CSKA Sofija (Bug) 0:0 (ukupan rezultat 0:4)
Banants (Arm) - Čukarički (Srb) 0:5 (0:8)
Klaksvik (FRO) - Riteriai (Lit) 0:0 (1:1)

Slavlje igrača Hajduka (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) Hajduk pobjedom otvorio novu sezonu: Slavlje na Malti za korak do drugog pretkola divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider