Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naelektrizirana atmosfera

VIDEO Turci slavili na vatrenom gostovanju u Jerevanu: Armenci izviždali himnu Turske

Turska je slavila 1:2 protiv Armenije u sklopu 1. kola grupe D kvalifikacija za Euro 2024.

Slavlje Turaka (Foto: Afp)

U prvoj utakmici skupine D kvalifikacija za EURO 2024., u kojoj igra i Hrvatska, Turska je preokretom kao gost u Erevanu svladala Armeniju 1:2 (1:1).

Švicarci Veličanstvena pobjeda Švicarske u Srbiji, važan bod za Kosovo na startu kvalifikacija divider

Utakmica je odlično počela za domaće koji su poveli u 10. minuti autogolom Ozana Kabaka koji je s dva metra u vlastitu mrežu ugurao prizemni ubačaj Kama Hovnanisjana. Ipak, u 35. minuti Orkun Kokcu je preciznim udarcem sa 20-ak metara pogodio sam donji desni kut armenskih vrata i poravnao na 1:1.

Odlučujući trenutak utakmice dogodio se u 64. minuti kada je Kerem Akturkoglu pravovremeno utrčao između dva armenska stopera i iskoristio dubinsko proigravanje Enesa Unala za, pokazat će se, pobjednički pogodak.

Utakmicu je obilježila naelektrizirana atmosfera u Jerevanu, Armenci nisu zaboravili genocid Turaka nad svojim narodom, snimku intoniranja Turske himne pogledajte OVDJE.

Hrvatska nogometna reprezentacija Velika novost u hrvatskoj reprezentaciji: Pogledajte koji igrači imaju nove brojeve divider

Hrvatska će svoj nastup u ovim kvalifikacijama započeti u 20.45 sati kada će u Splitu ugostiti Wales, a u ovoj je skupini još Latvija.

Za tri dana Hrvatska će gostovati kod Turske u Bursi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider