Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još nije rekao posljednju riječ

Veliko pojačanje za Manchester United: Legendarni napadač izabrao baš njih

Cavani je imao ponuda, a odlučio se po prvi put okušati u najtežoj ligi svijeta. Kako će se snaći na Otoku, ostaje za vidjeti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovoga ljeta, po isteku ugovora s PSG-om, Edinson Cavani postao je slobodan igrač.

Sjajni urugvajski, koji ima 33 godine, dugo je vagao gdje će nastaviti karijeru, a čini se kako će to biti u Manchester Unitedu.

Kako javlja ESPN, Cavani je postigao dogovor s engleskim velikanom. Danas dolazi u Manchester gdje će u ponedjeljak obaviti liječnički pregled i zatim, bude li sve u redu, potpisati dvogodišnji ugovor.

Završit će time višetjedna nagađanja oko budućeg Cavanijeva kluba. Još tamo usred ljeta javila mu se Benfica koja ga je htjela dovesti u svoje redove, ali na toj ponudi se zahvalio, smatrajući kako još uvijek može igrati na puno većoj razini od portugalske.

Spominjao se u kontekstu mogućeg povratka u Napolija, njegovog bivšeg kluba iz kojeg je 2013. i došao u Pariz.

Nekako najozbiljnija od svih tih priča bila je ona glede Atletico Madrida čiji je trener Diego Simeone veliki štovatelj 33-godišnjeg urugvajskog centarfora, međutim ta se mogućnost zatvorila s angažmanom Luisa Suareza.

Cavani je imao ponuda, a odlučio se po prvi put okušati u najtežoj ligi svijeta. Kako će se snaći na Otoku, ostaje za vidjeti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider