Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro je i prošao...

Osijekov Albanac saznao kaznu za udaranje igrača Rijeke: Evo dokad ne smije igrati

Hrvatski nogometni savez kaznio je krilnog napadača Osijeka.

Snimka napada (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Osijeka Eros Grezda kažnjen je s četiri utakmice zabrane igranja zbog fizičkog napada (udarac šakom u glavu) na igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka.

Incident se dogodio nakon utakmice polufinala Kupa na Rujevici, gdje je Rijeka preokretom prošla dalje u susretu obilježenom velikim pogreškama suca Igora Pajača i VAR suca Frana Jovića koji su zbog svog dijeljenja pravde maknuti s liste prvoligaških sudaca do kraja ove natjecateljske sezone.

Grezda je u svoju obranu rekao kako ga je Čolak za vrijeme i nakon utakmice vrijeđao na nacionalnoj osnovi, dok je napadač Rijeke to demantirao.

"Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza danas je održala sjednicu na kojoj je, između ostalih, donijela odluku o kazni za igrača NK-a Osijek Erosa Grezdu.

Disciplinska komisija odlučila je Erosu Grezdi izreći kaznu zabrane igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice. Kazna mu je izrečena zbog toga što je nakon utakmice polufinala Hrvatskog kupa između Rijeke i Osijeka izvan igrališta u prostoru stadiona HNK Rijeka fizički napao igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka, čime je počinio prekršaj iz članka 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a.

Putem kluba, igraču je dostavljena ova odluka, čime ujedno počinje teći kazna, stoji u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider