Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Situacija nije dobra

Erling Haaland odigrao je svoju posljednju utakmicu ove godine?

Tko će sad zabijati za Borussiju Dortmund? Sjajni norveški napadač ima velikih problema s ozljedom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stanje Erlinga Haalanda nije dobro. Norveško golgetersko čudo ponovo je ozlijeđeno, Borussia Dortmund šuti po tom pitanju, ali njemački mediji nagađaju kako je situacija s njegovom ozljedom vrlo ozbiljna te kako je blamaža protiv Ajaxa bila njegova posljednja utakmica ove kalendarske godine.

Njegovo zdravstveno stanje bilo je pod upitnikom i početkom tekućeg mjeseca kad je pauzirao zbog iste ozljede kuka zbog koje sad ne igra, što je potvrdio šef Marco Rose, a Bild piše kako je situacija izuzetno ozbiljna te kako je već odigrao svoju posljednju utakmicu ove godine za Dortmund.

gol expired Zaostaju samo bod za Bayernom, ali sada su doživjeli težak udarac: Borussia ostala bez Haalanda na duže vrijeme divider

Prije nekoliko tjedana Nijemci su pisali kako je razlog njegovih sve češćih problema s ozljedama naporan ritam u kojem igra posljednjih nekoliko godina te kako zbog toga njegovo tijelo trpi.

Haaland je u punom pogonu na top razini otkako je stigao u dortmundsku Borussiju, a igrao je standardno i u prošloj momčadi Red Bull Salzurgu, no čini se kako je udaran ritam konačno došao na naplatu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider