Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOš nije odustao

Eriksen želi igrati: U Serie A više ne smije pa se nudi bivšem klubu za koji već nastupa igrač sa sličnim zdravstvenim stanjem

Zbog pravilnika talijanske lige ne smije više igrati za Inter, ali bi mogao u bivšem klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danski reprezentativac Cristian Eriksen prije nekoliko mjeseci postao je nažalost jedna od priča minulog Eura zbog srčanog udara koji je doživio usred utakmice s Finskom u skupini. Interov nogometaš srećom preživio je nemili događaj, a sad razmišlja o nastavku karijere.

U matičnom Interu više ne može igrati jer Serie A ne dozvoljava nastupe igračima sa srčanim problemima čak i ako testovi pokažu da je spreman za napore koje zahtjeva profesionalni nogomet, ali bi zato mogao pokušati u svom bivšem klubu Ajaxu.

Daley Blind igra s defibrilatorom

Navodno ga njegov menadžer nudi nizozemskom gigantu, u kojem je nekoć igrao, jer Kopljanici već imaju igrača sa sličnim zdravstvenim problemima. Naime, tamo već igra Daley Blind koji također ima ugrađen defibrilator kao Eriksen.

Dok ne promijeni sredinu, Danac će ostati najplaćeniji igrač Intera s godišnjom gažom od 7.500.000 eura, iako već četiri mjeseca ne igra za crno-plave. Interu se ne žuri riješiti ga se jer njegovu plaću posljednja četiri mjeseca ionako isplaćuje UEFA zbog financijskih teškoća u koje je upao talijanski prvak od početka pandemije koronavirusa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider