Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POTEZI NOVOG TRENERA

Erik ten Hag: "Ronaldo nije na prodaju, a Harry Maguire ostaje kapetan!"

Cristiano Ronaldo trebao bi se priključiti momčadi Manchester Uniteda koja u novu sezonu ulazi s istim kapetanom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo nije na prodaju već će imati značajnu ulogu u našim planovima za iduću sezonu, izjavio je u ponedjeljak trener Manchester Uniteda Erik ten Hag.

To je kazao uoči predsezonske turneje koja počinje u Tajlandu, a na kojoj neće biti Ronalda koji je to obrazložio obiteljskim razlozima.

"Cristiano Ronaldo nije na prodaju. On je u našim planovima i željni smo doći do uspjeha zajedno. Veselim se radu s njim", kazao je Ten Hag.

Na novinarski upit o čemu je razgovarao s Ronaldom, trener nije želio odgovoriti. "To je između mene i Ronalda. Jedino što vam mogu reći da smo imali vrlo dobar razgovor", izjavio je trener Uniteda.

Harry ostaje kapetan

Otkrio je Ten Hag još jednu odluku koja se navijačima baš i neće svidjeti. Ona se tiče sve omraženijeg Harryja Maguirea, igrača kojeg mnogi smatraju jednim od glavnih faktora prošlosezonskih lošijih rezultata.

Nakon što je postala jasno kako će on ostati u klubu te kako Nizozemac računa na njega, navijači su se nadali kako će mu barem biti oduzeta kapetanska vrpca. No, to se neće dogoditi. Ten Hag je potvrdio kako Maguire ostaje kapetan Crvenih vragova.

Budući da na njega računa, ovo zapravo nije čudna odluka. Zadržavanje kapetanskog statusa svakako bi trebalo pozitivno djelovati na Harryjevo samopouzdanje. Ostane li u potpunosti bez njega, pitanje je tko bi ga mogao vratiti u formu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX