Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preokret u zadnji čas ili?

On bi trebao vratiti Manchester United na stare staze, ali jednim potezom malo su ga zbunili

Erik ten Hag, trener Ajaxa, najveći je favorit u utrci za novog trenera Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United i dalje je u potrazi za čovjekom koji bi trebao biti dugoročno rješenje na njihovoj klupi.

Brojna imena su se pritom izvrtila i kao glavni kandidat trenutno figurira Erik ten Hag, trener koji je s Ajaxom napravio sjajan posao u proteklih pet godina, kako na rezultatskom, tako i na razvojnom planu.

Stvari su otišle toliko daleko da se Ten Hag protekli tjedan susreo s čelnicima Crvenih vragova i već su odradili razgovore o metodama kojima misli posrnulog velikana vratiti u vrh engleskog i svjetskog nogometa.

No, poslije toga nastao je muk. Naime, Nizozemac je ostao iznenađen time što još uvijek nije dobio službenu ponudu za potpis ugovora.

Pochettino i Luis Enrique žele na klupu Manchester Uniteda

Rekao im je da njemu novac nije problem budući da i mimo nogometa ima milijune zarađene od obiteljskog biznisa. Oni su, pak, ostali impresionirani načinom i pedantnošću koju je iskazao pričajući o viziji koju ima, ali (zasad) je na tome sve i ostalo.

Engleski mediji uspjeli su prodrijeti u prave razloge ovakvog stava Uniteda. Na Old Traffordu prije potpisa ugovora s Ten Hagom žele obaviti razgovore s druga dva trenera koja im se nude, Mauricijom Pochettinom i Luisom Enriqueom.

U svakom slučaju, cijela ova priča uskoro bi trebala dobiti rasplet, a navijači Uniteda saznati tko je čovjek pod čijim će vodstvom njihov klub pokušati uzletjeti do visina na kojima je boravio kada je na klupi sjedio legendarni Sir Alex Ferguson.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider