Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševljeni su

Englezi predstavili novog talenta: "Izgleda kao Modrić, a igra poput Inieste"

Sammy Braybrooke, engleski nogometaš, debitirao je za Leicester u FA kupu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Izgleda poput Modrića, a igra poput Inieste." Tako je ugledni Athletic predstavio novog talenta engleskog nogometa, Sammyja Braybrookea.

17-godišnji nogometaš debitirao je za prvu momčad Leicestera na utakmici šesnaestine finala FA Kupa protiv Newporta (3:0). U igru je ušao u 74. minuti dvoboja umjesto Ndidija i na sebe privukao pozornost tamošnjih navijača, ali i medija.

Kapetan engleske nogometne reprezentacije do 18 godina svojim izgledom neodoljivo podsjeća na Luku Modrića, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

gol expired Njemački mediji pišu o situaciji s Gvardiolom uoči Svjetskog prvenstva: Može igrati i s takvom ozljedom divider

Zbog stila igre, ali i sjajne tehnike kolege iz mlade reprezentacije prozvale su mladog nogometaša "Iniestom iz Leicestera".

"Neka vas ne zavara njegov fizički izgled. On tako dobro čita igru, puno puta presijeca dodavanja. Povezuje momčad kratkim dodavanjima, a može poslati i dugu loptu. On je dijamant", tvrdi izvor iz reprezentacije za Athletic.

Mladi nogometaš svoje fizičke nedostatke nadoknađuje sjajnom tehnikom i nogometnom inteligencijom, zbog čega ga već uspoređuju s NGolom Kantéom, koji je bio najbolji u sezoni engleske Premier lige 2015./2016. po broju presječenih lopti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider