Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RASTANAK JE BLIZU

Englezi otkrivaju: Ronaldo napušta United, zamjenu će odabrati između tri igrača

Manchester United trebao bi proljetni dio Premier lige dočekati s novim napadačem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je bliži gorki rastanak Cristiana Ronalda i Manchester Uniteda, nešto što se u ljeto 2021. nije moglo pretpostaviti, kad je jedan od najboljih nogometaša u povijesti odabrao povratak u klub u kojem se proslavio te odakle je otišao u Real Madrid.

Nažalost, Ronaldo nije opravdao ono što se od njega očekivalo te je već ljetos tražio novi klub, nakon što je postalo očito da suradnja s Erikom ten Hagom neće biti dobra. Ove sezone sve se zakompliciralo, a nakon što je Ronaldo odbio ući u igru protiv Tottenhama, rastanak je postao neupitan.

Rastanak već ove zime, tri kandidata za zamjenu

To će se gotovo sigurno dogoditi putem raskida ugovora već ove zime, nakon čega je Ronaldo slobodan pronaći novi klub.

Naravno, klub će onda morati pronaći novog napadača, a Daily Mail piše o tome kako su trojica glavni kandidati.

To su Moussa Dembele iz Lyona, Patrick Schick iz Bayer Leverkusena te Lilleov Kanađanin Jonathan David.

Dembele je 26-godišnji Francuz koji je prije Lyona igrao za Fulham i Celtic, a kvalitetu je potvrdio u sadašnjem klubu, čiji je član od 2018. te je u 159 službenih nastupa postigao 65 pogodaka.

Schicku je također 26 godina, a češki napadač član je Bayera od 2020. godine te je u njihovu dresu upisao 82 utakmice i 40 pogodaka. Prije toga nastupao je za Romu, u kojoj se u dvije sezone nije uspio istaknuti.

Posljednji na listi vjerojatno bi bio najskuplji. Davidu su 22 godine, a u 108 nastupa za Lille, s kojim je uzeo titulu prvaka Francuske, upisao je 41 pogodak. U posebno dobroj formi je ove sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider