Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poseban hashtag

Englezi jednim potezom otkrili koliko su oduševljeni Bilićem

Bivšem hrvatskom izborniku jako dobro ide u novom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentativnu stanku Slaven Bilić i njegov West Bromwich Albion dočekali su na prvom mjestu Championshipa.

Odigrano je dosad 11 kola, a Bilić je ostvario učinak od šest pobjeda, četiri remija i jednog poraza. Ukupno je to 22 boda, koliko ima i drugoplasirani Nottingham Forest, ali je WBA vodeći zahvaljujući boljoj gol-razlici.

Bilić je u lipnju preuzeo West Bromwich Albion čiji su čelnici pred njega postavili jedan jedini cilj - plasman u Premierligu.

Prošle sezone također je povratak u Premierligu bio imperativ za WBA, a nakon što nisu uspjeli (bili su četvrti nakon 46 kola i u polufinalu play-offa su izgubili na penale od Aston Ville), u klubu su se zahvalili Jamesu Shanu koji je bio prijelazno rješenje i odlučili angažirati Bilića.

Slijedi gostovanje kod Middlesbrougha

Bivšem hrvatskom izborniku zasad ide odlično, a što o svemu misle u WBA, otkrili su preko Twittera s objavom u kojoj su naglasili njegov učinak uz hashtag SuperSlav.

Bilić je ove subote kod kuće sa 4:2 svladao Cardiff, a nakon što prođe reprezentativna pauza, čeka ga gostovanje kod Middlesbrougha, nekadašanjeg premierligaša koji je jako loše otvorio ovu sezonu i trenutno je puno bliže ispadanju među trećeligaše nego povratku u najviši rang.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider