Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stvorili probleme

Engleski mediji odali počast Dinamu: Hrabar i uporan protivnik, teška pobjeda Man Cityja

Dinamo je dobio pohvale za dobar otpor moćnom engleskom prvaku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City teže je od očekivanog pobijedio Dinamo u drugom kolu Lige prvaka. Na Etihadu je bilo 2:0 za Građane, koji su Dinamov otpor slomili tek golom Raheema Sterlinga u 66. minuti, dok je konačni rezultat postavio Phil Foden u posljednjem napadu na utakmici.

Engleski mediji u izvještajima hvale Dinamo, koji je dobio pohvale za hrabru igru i stvaranje problema protiv velikog favorita.

Nenad Bjelica (Foto: AFP) Bjelica: Oni su nivo više, da smo tako igrali otpočetka bilo bi to loše za nas divider

Telegraph piše o ''teškom protivniku'' koji je izdržao do poluvremena bez primljenog gola, iako za takav razvoj događaja krive i Cityjevu lošu realizaciju.

BBC piše o ''upornom Dinamovu otporu'', a slično je viđenje i Sky Sportsa. Guardian piše da je tek ''pametno uvođenje Sterlinga promijenilo utakmicu'', u kojoj je Dinamo do tog trenutka predstavljao problem za City.

gol expired Olmo o ozljedi i herojskom otporu protiv Cityja: "Potrošili smo puno znoja" divider

Independent Cityjevu pobjedu naziva ''teško izborenom''. Po njima, Dinamo je pokvario planove i ''otežao stvari Cityju.''

''Nije to bila egzibicija tečnog i lijepog nogometa zbog kojeg je City favorit Lige prvaka, ali odradili su posao protiv Dinama, koji je imao čvrstu namjeru osvojiti bod", stoji u izvještaju.

Je li Dinamo mogao do boda kod Cityja?

Ukupno glasova:

Slavlje Bayerna (Foto: AFP) Kovačev Bayern priredio povijesno razbijanje: Uvalio ''sedmicu'' i osramotio finalista Lige prvaka divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider