Manchester City teže je od očekivanog pobijedio Dinamo u drugom kolu Lige prvaka. Na Etihadu je bilo 2:0 za Građane, koji su Dinamov otpor slomili tek golom Raheema Sterlinga u 66. minuti, dok je konačni rezultat postavio Phil Foden u posljednjem napadu na utakmici.

Engleski mediji u izvještajima hvale Dinamo, koji je dobio pohvale za hrabru igru i stvaranje problema protiv velikog favorita.

Telegraph piše o ''teškom protivniku'' koji je izdržao do poluvremena bez primljenog gola, iako za takav razvoj događaja krive i Cityjevu lošu realizaciju.

BBC piše o ''upornom Dinamovu otporu'', a slično je viđenje i Sky Sportsa. Guardian piše da je tek ''pametno uvođenje Sterlinga promijenilo utakmicu'', u kojoj je Dinamo do tog trenutka predstavljao problem za City.

Independent Cityjevu pobjedu naziva ''teško izborenom''. Po njima, Dinamo je pokvario planove i ''otežao stvari Cityju.''

''Nije to bila egzibicija tečnog i lijepog nogometa zbog kojeg je City favorit Lige prvaka, ali odradili su posao protiv Dinama, koji je imao čvrstu namjeru osvojiti bod", stoji u izvještaju.

Anketa

Je li Dinamo mogao do boda kod Cityja?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete