Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
topnici u najvećoj krizi

Manchester City deklasirao Arsenal, bajka drugoligaša Brentforda ide dalje

Nogometaši Arsenala upisali su novi poraz, ovoga puta od ponajbolje momčadi Engleske - Manchester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski premierligaš Manchester City i drugoligaš Brentford izborili su plasman u polufinale engleskog Liga kupa. City je na gostovanju deklasirao Arsenal s 4:1, dok je Brentford pobijedio Newcastle United s 1:0.

"Građani" su produbili krizu "Topnika" koji su u posljednjih šest nastupa samo jednom slavili. Arsenal se dobro držao u prvom poluvremenu, no u nastavku susreta je momčad Pepa Guardiole bila uvjerljiva.

City je poveo u trećoj minuti preko Gabriela Jesusa, no Alexandre Lacazette je u 31. izjednačio. U nastavku susreta Manchester City je odjurio do pobjede golovima Mahreza (55), Fodena (59-11m) i Laportea (73).

Brentford je nastavio skidati "skalpove" premierligaša upisavši i četvrtu uzastopnu pobjedu protiv nekog od klubova iz elitnog razreda engleskog nogometa.

Seriju je otvorio pobijedivši u 2. kolu Southampton, potom je u 3. kolu pao WBA, u osmini finala Fulham, a sada i Newcastle United za najveći uspjeh kluba u nekom od engleskih kupova.

Pobjednički pogodak postigao je Josh Dasilva u 66. minuti.

U srijedu su preostala dva susreta četvrtfinala, a sastaju se Stoke City - Tottenham Hotspur, te Everton - Manchester United.

REZULTATI:

Brentford - Newcastle United 1-0 (Dasilva 66)
Arsenal - Manchester City 1-4 (Lacazette 31, Jesus 3, Mahrez 55, Foden 59-11m, Laporte 73)

gol expired Fiorentina razbila i šokirala Staru damu: Juventus upisao prvi poraz u sezoni divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider