Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najljepši trenutak

Gol večeri na Wembleyju: Engleska svladala starog rivala, Ings zabio škaricama

Engleska je na Wembleyju pobijedila Wales s 3-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prijateljskoj nogometnoj utakmici Engleska je u četvrtak na Wembleyju pobijedila Wales s 3-0, a najljepši trenutak susreta dogodio se u 63. minuti kada je Danny Ings škaricama zabio za konačnih 3-0.

Prvi gol za Engleze zabio je napadač Evertona Dominic Calvert-Lewin u 26. minuti. Calvert-Lewin igra u odličnoj formi u Premier ligi, a ovo mu je bio debi u dresu reprezentacije. Među strijelce se upisao i stoper Wolverhamptona Conor Coady u 53. minuti.

U Bruxellesu je Belgija povela golom Michyja Batshuayija (53), a izjednačujući pogodak za Obalu Bjelokosti zabio je igrač AC Milana Franck Kessié u 87. minuti iz penala.

Reprezentacija Švedske, koja je sljedeći protivnik Hrvatske u Ligi nacija, u četvrtak je u Moskvi svladala Rusiju sa 2-1. Šveđani su poveli u 21. minuti iz prekida. Veznjak AIK Stockholma 35-godišnji Sebastian Larsson je ubacio, a napadač Real Sociedada Alexander Isak glavom trese mrežu.

Gosti su povećali prednost u 72. minuti pogotkom braniča turskog Genclerbirligija Mattiasa Johanssona. Njegov udarac sa 20 metara okrznuo je jednog igrača Rusije te je završio u golu. Utješni pogodak za Rusiju postigao je Aleksandr Soboljev u sudačkoj nadoknadi (90+2).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider