Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"S tobom smo prošli sve..."

Emotivni proglas navijača Hajduka: Može li pasti pet godina star rekord?

"Naš svijet bez tebe ne bi imao smisla. I zato ne odustajemo, jer pripadnost tebi nema alternativu", poručuju navijači Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Društvenim mrežama širi se zajednički proglas navijača Hajduka, kojeg potpisuju i Torcida i Naš Hajduk i brojna društva prijatelja splitskog kluba.

S velikom dozom emocije navijače Hajduka se poziva na učlanjenje u voljeni klub. Premda je ova članska godina započela tiho i sve aktivnosti su bile stavljene u drugi plan zbog strašnog potresa koji je pogodio Baniju, u ovih nepunih 10 dana 2021. godine u Hajduk se putem interneta ili osobno u Odjelu za članstvo učlanilo preko 3.400 navijača.

Takvo "prolazno vrijeme" i broj učlanjenih bolji je učinak i u odnosu na isti period iz 2016. godine koju je Hajduk završio s rekordnih 43.373 člana, pa se u Hajdukovu Odjelu za članstvo nadaju da bi ove godine možda mogao pasti i članski rekord.

Proglas Hajdukovih navijača prenosimo u cijelosti:

"Pripadnost tebi nema alternativu

S tobom prošli smo sve, od kad znamo za sebe. Naučio si nas što znači voljeti, naučio si nas što znači živjeti. Naučio si nas kako je pobjeđivati, naučio si nas kako je to gubiti. Ljubav prema tebi pomiče granice i stvara neopisive emocije, a kad si ti u pitanju, emocije su zajebane.

S tobom smo rasli, uz tebe smo odrasli, uz tebe ćemo umrijeti, a ti ćeš i dalje nastaviti živjeti. Samo tebi se pripada s tolikom ljubavi i energijom, samo tebi se pripada srcem. A srce pokreće naš svijet. Svijet koji bi bez tebe bio dosadan, hladan, svijet bez pravde, borbe, čojstva, poštenja. Svijet bez prkosa moćnome, svijet bez zaštite slabome.

Naš svijet bez tebe ne bi imao smisla. I zato ne odustajemo, jer pripadnost tebi nema alternativu. Tebe ništa ne može zamijeniti, jer ti si neuništiv. Ti si HAJDUK! Zato je više nego ikada važno da se mi, tvoja obitelj, okupimo oko tebe i da svoj 110. rođendan dočekaš dostojanstveno i jedinstveno, onako kako zaslužuješ.

Mi tebi pripadamo i tvoj smo štit, kada nas je bilo 300, kada nas je 30 000 i kada nas bude 300 000. Svoju pripadnost pokazujemo učlanjivanjem, a to ćemo učiniti i ove godine, svi, kao velika Hajdučka obitelj.

Budi svoj, budi jak, budi hrabar, budi Hajduk!

Pripadaj Hajduku na https://hajduk.hr/klub/clanstvo", stoji u proglasu navijača Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider