Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LEGENDA BIH

Emir Spahić postao političar: Kandidat je na izborima u Hrvatskoj

Osim Spahića, na listi Željka Raguža nalazi se i još nekoliko sportaša.

Emir Spahić (Foto: AFP)

Emir Spahić, jedan od najboljih nogometaša BiH svih vremena i rođeni Dubrovčanin bacio se u nove vode nakon završene bogate karijere.

Bivši kapetan BiH ulazi u politiku, ali ne u susjednoj BiH već u Hrvatskoj. Spahić želi ući u Gradsko vijeće. Nalazi se na četvrtom mjestu kandidacijske liste stranke DUSTRA za predstojeće lokalne izbore u Dubrovniku.

Filip Zubčić Borba za Mali globus: Zubčić treći nakon prve vožnje: Treba mu veliko čudo za ukupnu pobjedu u veleslalomu divider

''A sad, ako već niste, udobno se smjestite, uzmite vašu jutarnju kavu, pripremite vaš omiljeni pjenušac na hlađenje, ukližite na kauč, stavite noge na stol, poljubite vašu bolju polovicu i nazdravite. Godinama ministar obrane u najjačim ligama svijeta, legendarni kapetan i ikona kako na terenu tako i izvan njega. Uvijek beskompromisan i srčan, naš gigant Emir Spahić'', napisali su iz DUSTRA-e.

Joe Hart Izgubio od Dinama pa mu se dogodila nevjerojatna glupost: Zvijezda Spursa se ispričala navijačima divider

Osim Spahića, na listi Željka Raguža nalazi se i još nekoliko sportaša, ali manje poznatih poput bivše atletičarke Ane Perović i Katarine Zarač Čagalj, košarkašice Raguse.

A sad, ako već niste, udobno se smjestite 🛋, uzmite vašu jutarnju kavu ☕️, pripremite vaš omiljeni pjenušac 🥂 na...

Posted by DUSTRA on Thursday, March 18, 2021

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider