Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
briljira

Nitko ne izvlači maksimum iz njega kao aktualni šef Hajduka: "On jako voli igrati kod Karoglana"

Emir Sahiti u 15 utakmica pod Mislavom Karoglanom ima pet golova i četiri asistencije, otkrivaju u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Nogometaši Istre 1961 i Hajduka označila je nastavak savršenog niza Mislava Karoglana od povratka na klupu Bilih. Još jednom ključan čovjek za Karoglana bio je Emir Sahiti, koji kod aktualnog šefa Bilih igra kao preporođen.

„Sahiti je ponovo taj koji je donio bodove. Jako voli igrati kod Karoglana, ovo mu je bila 15. utakmica kod aktualnog trenera, ima pet golova i četiri asistencije. Najučinkovitiji dio karijere mu je pod Karoglanom. Imao je sedam golova i dva asista kod Rendulića u Šibeniku, ali to je bilo na uzorku od 30 utakmica."

"Karoglan je poslije utakmice rekao da može biti još bolji kad se ne bi trošio na nenogometne stvari. Kad god je neka nervoza na terenu, uvijek je Sahiti u blizini. Kad bi u takvim situacijama zadržao mirnoću, bio bi još bolji“, kaže Igor Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider