Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesan nogometaš

"Lionel Messi koji igra desnom nogom": Hit Premierlige dobio velike pohvale od suigrača koji također briljira

Samo je pet puta nastupio za reprezentaciju Engleske, ali u godinama koje slijede za očekivati je da bude standardni član.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U engleskoj Premierligi ove sezone iznad svih očekivanja gura Aston Villa, a sve to na krilima svog kapetana i najboljeg igrača Jacka Grealisha.

Sjajni 25-godišnji Englez igra perfektno, zabio je šest golova i upisao čak 12 asistencija te na njegov račun stižu pohvale sa svih strana.

Ovih dana stigla je jedna posebna, od suigrača Emiliana Martineza. Argentinski vratar, koji je među najboljim čuvarima mreže u Premierligi, Grealisha je usporedio ni manje ni više nego s - Lionelom Messijem.

"Najtalentiraniji engleski nogometaš"

"Vidim Messija s desnom nogom u trenucima kada Jack ima loptu. Jednostavno mu ju ne možete oduzeti, on je Messi koji igra desnom, sigurno najtalentiraniji igrač kojeg sam ikad vidio", izjavio je Martinez.

Grealish zbilja jest fantastičan nogometaš koji je već godinama alfa i omega svoje Aston Ville, ali u reprezentaciji Engleske tek se treba ustaliti.

"On je najtalentiraniji engleski nogometaš i nije mi jasno kako ima samo pet nastupa za reprezentaciju. Kad vidim njega da trči s loptom, znam da će se dogoditi ili udarac prema golu ili da ćemo, u najgorem slučaju, dobiti korner. Proći će dvojicu-trojicu igrača i napraviti nešto", poručio je Martinez.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider