Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tragičari večeri

Man Utd ispustio pobjedu protiv Milana u sudačkoj nadoknadi, slavlja Arsenala i Rome

Milan je u Englesku došao bez Zlatana Ibrahimovića, ali i bez Hrvata Ante Rebića i Marija Mandžukića, a poraz je izbjegao u drugoj minuti sudačke nadoknade.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sraz Manchester Uniteda i Milana, nazvučniji par prvih utakmica osmine finala Europske lige, okončan je na Old Traffordu bez pobjednika, 1:1, dok su uvjerljive pobjede ubilježili Arsenal i Roma.

Milan je u Englesku došao bez Zlatana Ibrahimovića, ali i bez Hrvata Ante Rebića i Marija Mandžukića, a poraz je izbjegao u drugoj minuti sudačke nadoknade golom danskog stopera Kjaera glavom nakon kornera.

Man Utd je vodio od 50. minute preko Bjelokoščanina Amada Dialloa, a talijanskoj momčadi su na početku utakmice poništena čak dva gola.

U Pragu su Slavia i škotski Rangers također odigrali 1:1. Domaći su vodili golom Rumunja Stanciua (7), a za Rangerse je izjednačio Šveđanin Helander (36). Borna Barišić je odigrao cijeli susret za novoga škotskoga prvaka.

gol expired Mourinho pohvalio Modre, oprezan je uoči uzvrata: "Dinamo ima nadu za prolaz" divider

Villareal je s uvjerljivih 2:0 slavio u Kijevu protiv Dinama, dok je Ajax u Amsterdamu tek u drugom dijelu slomio Young Boyse (3:0).

Arsenal je slavio u gostima kod Olympiacosa s 3:1 i praktički osigurao prolaz. Topnici su poveli preko Norvežanina Odegaarda, da bi početkom drugog dijela za Grke poravnao El Arabi. Londonska momčad ipak je pokazala kvalitetu u Pireju, a pobjedu su im donijeli Gabriel i Egipćanin Elneny.

Roma su na Olimpicu iznenađujuće lako obračunala sa Šahtarom (3:0), dok je Granada s 2:0 pobijedila norveški Molde.

Ima li Dinamo šanse za preokret?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider