Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentirao i Dinamo i Euro

EKSKLUZIVNO Andrej Kramarić za Dnevnik Nove TV o transferu u Bayern, Mandžukiću i Vatrenima

Hrvatski reprezentativac u velikoj formi čeka subotnji dvoboj njegovog Hoffenheima i Bayerna.

Andrej Kramarić i njegov Hoffenheim ove subote gostuju kod Bayerna u sklopu 19. kola Bundeslige. Drugi je to njihov susret u ovoj sezoni, a u prvom je, još tamo u rujnu u drugom kolu, Hoffenheim deklasirao aktualnog prvaka Europe uz dva pogotka hrvatskog reprezentativca.

"Sigurno da je sada drugačija slika, da su oni bolje pripremljeni, bit će motiviraniji i htjeti će nas pregaziti. Neće nam biti lako, protiv motiviranog Bayerna", rekao je za Dnevnik Nove TV Kramarić kojeg se u posljednje vrijeme povezuje s možebitnim transferom baš u redove bavarskog giganta.

Evo što on na to kaže:

"Naravno da je svakom djetetu san da igra za najveći klub na svijetu. Kad bi došlo do neke konkretne realizacije, volio bih otići u jedan takav klub."

"Dinamo ima velike šanse za proći Krasnodar"

Razgovor s najboljim hrvatskim napadačem bio je ujedno i prilika za proći i neke druge teme, poput skorašnjeg nastupa njegova matičnog kluba Dinama u šesnaestini finala Europske lige protiv ruskog Krasnodara.

"Dinamo ima jako puno kvaliteta, tako da, ono što su pokazali prošle godine, mislim da imaju velike šanse za prolazak", smatra Kramarić.

Drago mu je zbog dolaska Marija Mandžukića u Milan:

"S obzirom da poznajem Mandžu, od svojih prvih dana je bio pravi ratnik i to će se i nastaviti. Mislim da je to jako dobar potez Milana."

"Najviše bih volio da se gledatelji vrate na Euro"

U lipnju će Kramarić s Vatrenima po novi pravi rezultat na velikom natjecanju. O svojim očekivanjima od Eura kaže:

"Najviše bih volio da se gledatelji vrate za Euro, ali to je teško očekivati, mislim da će se korona još malo odužiti. Naravno da je cilj krenuti s pobjedama.

Hrvatska je nedavno saznala suparnike u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo kojem će 2022. domaćin biti Katar. Kramarić ne bježi od uloge favorita u društvu Rusije, Slovačke i Slovenije:

"Mi jesmo favoriti, sve će se nas pitati, jednostavno moramo biti pravi u pravom trenutku u pravo vrijeme", zaključio je napadač Hoffenheima

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider