Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglas

Einhell Germany AG produljuje partnerstvo s FC Bayernom

Einhell Germany AG nastavlja sa širenjem svojeg brenda diljem svijeta. U tu svrhu dugoročno se oslanja na međunarodnu karizmu FC Bayerna: međunarodna kompanija sa sjedištem u Landau an der Isar produljila je svoje partnerstvo s njemačkom nogometnom ekipom koji obara rekorde do 2027. godine. Einhell Germany AG je partner i “Službeni stručnjak za dom i vrt” dvostrukog osvajača trostruke krune od kolovoza 2021.

PR (Foto: PR)

Dva snažna brenda u partnerstvu na istoj valnoj duljini

“FC Bayern je globalni ambasador prvoklasne kvalitete iz Njemačke i predstavlja dominaciju, emocije, izvedbu i izdržljivost. Einhell predstavlja iste vrijednosti i također imamo želju svrstati se među najbolje igrače na globalnom tržištu DIY alata. Iz tog smo razloga već u ovoj ranoj fazi odlučili produljiti ugovor do 2027. godine. Čvrsto smo uvjereni da će partnerstvo nastaviti sa snažnim utjecajem na našu akumulatorsku platformu s više od 300 alata i da će pojačati međunarodnu percepciju brenda Einhell,” izjavljuje Andreas Kroiss, izvršni direktor Einhell Germany AG.

PR PR (Foto: PR)

Širenje vidljivosti brenda u okruženju FC Bayerna

U početku je ugovor između FC Bayerna i Einhell Germany AG potpisan na četiri godine, ali u ranoj fazi sada je produljen na još dvije godine do 2027. Kako bi se prezentiralo produljenje, brend Einhell također će biti predstavljen na LED oglasnim pločama u Allianz Areni. Ove godine također će biti proizvedeno više video i grafičkog materijala koji prikazuje legende FC Bayerna, što će dovesti do veće medijske pažnje i prisutnosti brenda Einhell na različitim komunikacijskim kanalima.

Andreas Jung, član uprave FC Bayerna zadužen za marketing: „Drago nam je što smo ušli u rano produljenje s tako jakim i iznimno predanim partnerom kao što je Einhell i što smo još više proširili naše partnerstvo. Prve dvije godine već su pokazale predanost i kreativnost marke Einhell. Između ostalog, Power X-Change akumulatorski alati podržavaju naše osoblje na terenu u njihovom svakodnevnom radu i stoga stvaraju najbolje uvjete za igru za naš tim na terenu u Säbeneru Straße i Allianz Areni.”

PR PR (Foto: PR)

Snažne marketinške aktivnosti za internacionalizaciju brenda

U svoje prve dvije godine kao „Zlatni Partner“ i “Službeni stručnjak za dom i vrt” FC Bayerna, Einhell Germany AG već je bio uključen u brojne uspješne marketinške i komunikacijske aktivnosti s njemačkim rekorderom i dvostrukim osvajačem trostruke krune.

Einhell je započeo partnerstvo s FC Bayernom spektakularnim gerilskim oglašavanjem. Tvrtka je koristila vlastite Power X-Change alate da pokosi golemi logotip FC Bayerna na livadi u neposrednoj blizini zračne luke u Münchenu. Kada je završen, logo je bio dvostruko veći od nogometnog igrališta.

Još jedan start-up u 2021. bila je TV kampanja s E-Team-om koji je "Omogućio nemoguće" u Allianz Areni koristeći akumulatorske alate i platformu Power X-Change tvrtke Einhell. U 2022. kampanja je pokrenuta međunarodno u 13 zemalja. Iste godine zabilježena je i prva produkcija video i grafičkog sadržaja koji prikazuje legende FC Bayerna Giovane Élbera i Claudio Pizarra kako koriste razne akumulatorske alate iz Einhell asortimana u FC Bayernovom trening centru Säbener Strasse. A za sve obožavatelje koji žele svoje vlastite travnjake održavati kao prvaci, Einhell Germany AG nudi dva licencirana proizvoda u svom posebnom FC Bayern izdanju. Od 2022. akumulatorska kosilica za travu i akumulatorska udarna bušilica dostupne su u FC Bayern Fan Shopu i kod odabranih trgovaca.

PR PR (Foto: PR)

O Einhell Germany AG

Einhell je vodeći proizvođač najsuvremenijih alata i opreme za kuću i vrt. Iz svog sjedišta u Landau/Isaru (Bavarska), međunarodno uspješna tvrtka kontinuirano je širila svoju inovativnu akumulatorsku platformu Power X-Change i sada je tržišni lider u području akumulatorskih alata i vrtne opreme. Einhell je godinama postavljao nove standarde u pogledu izdržljivosti, performansi i sigurnosti. Einhell kupci cijene slobodu bežičnog rada za sve svoje DIY projekte, kao i izvrsnu vrijednost za novac koju Einhell proizvodi predstavljaju i prvoklasnu korisničku uslugu koju tvrtka nudi. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider