Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zapeli u baskiji

Rakitić sjajno asistirao Messiju, Barcelona remizirala u zadnjoj utakmici Primere

Barca nije uspjela slaviti u posljednoj utakmici španjolskog nogometnog prvenstva.

Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U posljednjoj utakmici španjolskog nogometnog prvenstva Eibar i Barcelona odigrali su 2:2 (2:2), a hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić bio je asistent za drugi pogodak Barcelone.

Eibar je poveo preko Barcina igrača na posudbi Cucurelle (20), no Messi (31, 33) je s dva ekspresna pogotka preokrenuo rezultat.

Za drugi gol sjajnog Argentinca asistent je bio Rakitić koji je dubinskom loptom s vlastite polovice proigrao Messija koji je potom odlično potkopao loptu preko vratara Dmitrovića. Na konačnih 2:2 izjednačio je De Blasis (45).

Quique Setien (Foto: AFP) Srušio Real, ostvario povijesne uspjehe i - otišao: Je li on sljedeći trener Barcelone? divider

Barcelona, koja je još ranije osigurala 26. naslov prvaka, prvenstvo je završila s 87 bodova, 11 više od drugog Atletica iz Madrida, a 19 više od trećeg Reala iz Madrida. Eibar je sa 47 bodova završio na 12. poziciji.

Rakitić je odigrao čitav susret za Barcelonu. Golove možete pogledati OVDJE.

Ranije u nedjelju Real Madrid je na svom terenu izgubio sa 0:2 (0:0) od Betisa. Strijelci za goste bili su Moron (61) i Jese (75).

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real. Betis je zahvaljujući ovoj pobjedi skočio na deseto mjesto sa 50 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider