Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška vremena u Torinu

Egzodus u Juventusu zbog žestoke kazne? Nekolicina igrača spremna napustiti Staru damu

Nekoliko igrača spremno je napustiti Juventus nakon kazne zbog financijskih malverzacija.

Juventus (Foto: Afp)

Juventus je u velikim problemima, ne baš kao već davne 2006. godine, ali teško će torinski klub preživjeti sezonu bez Lige prvaka dogodine.

Talijanski nogometni savez jučer je kaznio Juventus s oduzimanjem čak 15 bodova te suspenzijom čelnih ljudi, Andree Angellija, Pavela Nedveda i Maurizia Arrivabenea.

Juventus je kažnjen zbog lažiranja financijskih izvješća, odnosno prikazivanja lažne dobiti kluba, kao i zbog malverzacija s plaćama tijekom pandemije.

Danas pak stižu vijesti da su neki igrači odlučili podići sidro i krenuti u potragu za novim klubovima svjesni da se europski nogomet neće igrati dogodine u Torinu.

Talijanski list Libero javlja da su Wojciech Szczesny, Weston McKennie i Adrien Rabiot među prvima odlučili potražiti novu sredinu, a očekuje se da će još igrača tražiti transfer. Ipak, vjeruje se da će okosnica momčadi ostati ista te da će Allegri ostati strateg Bianconera.

"Ja sam trener Juventusa i ostat će tako, osim ako me ne otjeraju. Postoje trenuci u kojima morate pokazati odgovornost. Kad je teško, moramo biti muškarci. Siguran sam da će momci dati svoj maksimum", rekao je Allegri.

Dušan Vlahović se javio na svom Instagramu i poslao poruku navijačima Juventusa.

''Ne bojimo se zbog nešto manje bodova na tablici. Ne bojimo se zasukati rukave. Podići ćemo se snažniji nego ikada. To smo mi, mi smo Juventus'', poručio je srpski napadač.

Juventus je kaznom pao na 10. mjesto ljestvice s 22 boda, koliko ima i 11. plasirana Bologna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider