Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"boli me trbuh od toga"

Legenda Bayerna žestoko o rekordnom transferu: "Uskoro ćemo vozače autobusa plaćati 5 milijuna"

Bivši Bayernov as smatra da je klub loše uložio rekordnih 80 milijuna eura.

Stefan Effenberg (Foto: AFP) (Foto: Afp)

S Bayernom je osvojio tri Bundeslige, Ligu prvaka i Kup, navijači su ga svojevremeno izabrali u najboljih 11 u povijesti bavarskog giganta, 2001. bio je Uefin igrač godine...

Sve su to ostvarenja Stefana Effenberga koji je u dva navrata odigrao ukupno šest sezona za Bayern. Der Tiger i danas je vezan uz klub, ali kao kritičar i kolumnist njemačkog T-Onlinea.

U posljednjoj kolumni žestoko je kritizirao bivši klub zbog rekordnog transfera – Bavarci će platiti 80 milijuna eura za Lucasa Hernandeza, obrambenog igrača Francuske i Atletico Madrida.

"Sasvim je nebitno što su Hernandez i Pavard bili svjetski prvaci s Francuskom. To ne znači da su sada svjetski prvaci sljedećih 10 godina", počeo je Effenberg, pa nastavio u žešćem tonu.

"Samo je jedan pobjednik u tom transferu ako pogledate odštetu - to je Atletico Madrid. Takav iznos već izgleda normalno, ali boli me trbuh od toga. Teško mi je shvatiti što se događa. Nastavi li se ovako, uskoro ćemo platiti pet milijuna eura za vozača autobusa", rekao je.

"Radije bi potrošio 80 milijuna na igrača koji je u centru igre, kreativca ili napadača", smatra Effenberg.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider