Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
došao s posudbe

Eduok produžio ugovor s Hajdukom i prihvatio manju plaću

Eduok se vratio s posudbe i produžio ugovor sa splitskim klubom do 2023.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samuel Eduok i dalje ostaje igrač Hajduka do 2023. U bijeli dres se vratio nakon posudbe u redovima turskog prvoligaša Konyaspor Kulüba.

''Vrlo sam sretan što se ponovno vraćam u Split nakon 10 izazovnih mjeseci koje su iza mene. Želja mi je da iskoristim ovu pozitivnu energiju koja vlada u Klubu i povjerenje koje mi je ukazano od strane čelnih ljudi Hajduka. Jedva čekam ponovno istrčati na teren u Hajdukovom dresu i dokazati svoju vrijednost. Želim pomoći momčadi i Klubu te prije svega razveseliti ove divne navijače koji su mi davali potporu sve ovo vrijeme'', rekao je Samuel nakon potpisa novog ugovora.

gol expired Amerikanac Ryan Crouser srušio svjetski rekord u bacanju kugle star 31 godinu divider

Prihvatio manja primanja

''Produženju ugovora sa Samuelom smo pristupili na jedan drugačiji način. Ovim putem želim se zahvaliti igraču i njegovom agentu koji su pokazali razumijevanje za trenutnu situaciju koja vlada u čitavom nogometnom svijetu i prilagodili se novim uvjetima ugovora. Na taj način su pokazali da im je stalo do Kluba. Osobno vjerujem u njegove igračke kvalitete i sposobnosti i siguran sam da će nam biti veliko pojačanje za iduću sezonu'', istaknuo je sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius.

gol expired Dejan Lovren se nakon Češke oglasio na Twitteru, navijači ga podržavaju divider

Eduok je upisao ukupno 32 službena nastupa za Hajduk, a pri tom je postigao 11 pogodaka uz tri asistencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider