Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
temperamentni južnoamerikanac

PreVARio je suca: Izbjegao crveni karton zbog divljačkog poteza pa odveo United do pobjede

Edinson Cavani izbjegao je crveni karton zbog divljačkog poteza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Edinson Cavani odveo je Manchester United u polufinale engleskog Liga kupa nakon što je golom u 88. minuti doveo svoju momčad u vodstvo kod Evertona. U posljednjim sekundama utakmice Martial je samo potvrdio pobjedu Crvenih vragova, koje u polufinalu očekuje gradski rival City.

No pitanje je što bi bilo da je u susretu bilo VAR-a, koji će se početi koristiti u Carabao Cupu od polufinala.

Početkom drugog poluvremena stoper Evertona Mina i napadač Uniteda Cavani našli su se u bliskom kontaktu, a slabije je živce imao Urugvajac. U jednom je trenutku prstima uhvatio Minu za vrat i čini se, po njegovoj reakciji, jače stisnuo.

gol expired Luka "Magic" Dončić odgovorio na kritike da je debeo: Pogledajte potez o kojem bruji košarkaški svijet divider

Mina je pao, primio se za vrat i počeo se valjati po travnjaku od bolova. Cavani ga je istovremeno gledao u čudu, dok sudac Andy Madley nije imao drugog izbora, već samo upozoriti igrače na ono što rade i nastaviti utakmicu.

Cavani je u 88. minuti zabio gol za 1:0, a u 96. je Martial, asistent za vodeći pogodak, samo potvrdio pobjedu i plasman Crvenih vragova u polufinale.

Cavanijev potez pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider