Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grizu se nokti

Transferna sapunica: Džeko ima novi klub, ali sve je na čekanju zbog Lionela Messija

BiH napadač sve je dogovorio s talijanskim klubom, ali njegov transfer ovisi o Lionelu Messiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

BiH napadač Edin Džeko (35) je na izlaznim vratima Rome, javljaju talijanski mediji.

Džeko je dogovorio sve uvjete s novim klubom, milanskim Interom, s kojim će potpisati ugovor na dvije godine, ali transfer je još uvijek na čekanju. 

Budući da se Inter nalazi u teškoj financijskoj situaciji, prisiljeni su na prodaju nekoliko najboljih igrača. Već je otišao Achraf Hakimi, a sada je na izlaznim vratima i belgijski napadač Romelu Lukaku.

On se, po svemu sudeći, vraća u redove londonskog Chelseaja, a njegov izostanak čelnici Intera žele nadomjestiti s dva nova napadača. Jedan od njih je Džeko, ali čelnici Rome još uvijek ne žele dati zeleno svjetlo za odlazak iskusnog napadača u Milano.

U talijanskoj prijestolnici osluškuju što se događa u Parizu, navodno se sve priprema za senzacionalno predstavljanje Lionela Messija u dresu PSG-a na vrhu Eiffelovog tornja, a njegovim dolaskom prekobrojan bi mogao postati argentinski napadač Mauro Icardi.

gol expired Messi se u suzama oprostio od Barcelone: "Nisam spreman, teško se nosim s ovim..." divider

Njegova supruga Wanda Icardi ne bi imala ništa protiv života u Rimu, ali u tom slučaju morat će pristati na financijski znatno skromnije uvjete. 

Parižani su mu dali bogatu godišnju plaću od devet milijuna eura, a za njegov dolazak istresli su ogromnih 70 milijuna eura. Na takve iznose Roma ne može ni pomisliti, ali Icardiju mogu ponuditi dvogodišnju posudbu sa manjom plaćom, piše talijanska La Gazzeta dello Sport.

Ukoliko bi Icardi pristao na takve uvjete, utoliko bi Džeko mogao pojačati redove milanskog Intera. A do tada, sve je na čekanju 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider