Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brutalno

A neki su mislili da nije crveni: Pogledajte kako izgleda lice Edersona nakon nokauta

Brazilski vratar Ederson preživio je brutalan udarac kramponima prošlog vikenda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što je Manchester City nokautirao Liverpool s čak 5:0 prošlog vikenda, tako je Sadio Mane nokautirao vratara domaćina Edersona. Gosti su primili pet komada, a domaći vratar čak osam, ali ne pogodaka nego šavova.

Mane je potpuno opravdano isključen jer je pogodio kopačkom, i to kramponima ravno u lice vratara Cityja. To zbilja ne može biti ništa drugo nego izravni crveni karton. Nevjerojatno je da su, još dok su Edersonu davali kisik na terenu, neki komentirali kako Mane nije zaslužio isključenje?!

Jedan od njih bio je i Jurgen Klopp, koji je u svom stilu teatralno dramatizirao kod četvrtog suca zbog isključenja svog ponajboljeg igrača. Klopp tvrdi kako mu je i Pep Guardiola u tim trenucima rekao kako misli da nije bilo potrebno izvući crveni karton za taj start.

No natečeno i poderano lice jadnog Edersona otkriva svu brutalnost starta neopreznog Manea koji je dobio i tri utakmice suspenzije. Liverpool se odlučio žaliti FA-u te traži smanjenje kazne.

''Nadam se kako će se što prije oporaviti. Žalim što je ozlijeđen pri sudaru i što nije mogao nastaviti utakmicu. Molim se da se što prije vrati na teren jer on je sjajan igrač'', napisao je Mane u isprici na Instagramu.

Edersonu nije ništa slomljeno, no vrlo je lako ozljeda mogla biti puno gora. Ožiljak i ova grozna fotografija bit će mu uspomena na pobjedu u kojoj je osim protivnika i on brutalno nokautiran.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider