Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelottiju laknulo

Ogromna pojačanja za Real u finišu sezone, dva velika imena vraćaju se u prvi sastav

Eder Militao i Thibaut Courtois vraćaju se na travnjake nakon ozljeda.

Real Madrid (Foto: Afp)

Madridski Real bit će u završnici aktualne sezone jači za svog prvog vratara, Belgijca Thibauta Courtoisa i brazilskog nogometaša Edera Militaa, koji se na travnjake vraćaju nakon ozljeda.

„Njih se dvojica vraćaju u momčad nakon reprezentativne stanke i za njih ćemo biti jači od početka travnja“, potvrdio je trener Reala Carlo Ancelotti.

Obojica su ozlijedila ligamente na startu sezone te su sigurno nedostajali Ancelottiju tijekom svih posljednjih mjeseci. Obojica su trenutačno u završnoj fazi oporavka, a ujedno će uskoro zaključiti s pojedinačnim treninzima te će se priključiti momčadi.

Gol u Velikoj Gorici Bizarna situacija u Velikoj Gorici: Gol na stadionu nije imao visinu kakvu propisuju pravila! divider

To je dobra vijest i za Belgiju koja će tako imati na raspolaganju 31-godišnjeg Courtoisa na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Taj će dvojac ujedno moći pomoći Realu od četvrtfinala Lige prvaka, kao i u finišu La Lige gdje Real brani svoje trenutačno prvo mjesto. Ima pet bodova više od Barcelone te utakmicu manje, dok treća Girona za Realom u ovom trenutku zaostaje sedam bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider