Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
destinacija je jasna?

Eden Hazard potvrdio navijačima Chelseaja da odlazi iz kluba na kraju sezone!

Eden Hazard potvrdio je navijačima da ne ostaje u Chelseaju nakon ove sezone.

Eden Hazard (Screenshot)

Sudbina Edena Hazarda na kraju ove sezone jedna je od top-tema na Otoku, ali i u ostatku svijeta kada je nogomet u pitanju. Ostaje li u Chelseaju i nakon ove sezone, pitanje je koje muči većinu navijača londonskog kluba, koji će sigurno ostati razočarani nakon što pogledaju ovaj video.

Vozeći se londonskim ulicama, mladići koji su snimili i objavili video sigurno nisu ni slutili da će na semaforu stati pored glavne zvijezde Chelseaja. Hazard je bio u automobilu do njihova, pa je jedino logično bilo pitati ga za njegovu sudbinu u klubu.

"Ostaješ u Chelseaju?" pitao je jedan od putnika.

Belgijski reprezentativac nije ništa odgovorio, već je samo negativno prodrmao glavom, nabacio osmijeh i krenuo dalje.

Podsjetimo, Real Madrid spominje se kao najizglednija destinacija Belgijanca, a to i ne čudi nakon sezone u kojoj Kraljevski klub nije osvojio nijednu titulu, štoviše ostao je bez izgleda da ju osvoji još u ožujku.

Trener Zinedine Zidane već je najavio velike promjene u momčad ususret idućoj sezoni, a jedna od njih trebao biti biti Eden Hazard. Belgijanac je dvjema asistencijama pogurao Chelsea prema Ligi prvaka iduće sezone, zahvaljujući kiksovima Arsenala i Manchester Uniteda.

Chelseaju je donio dvije Premierlige, FA i Carabao Cup te Europsku ligu. Mirna srca može napustiti klub u kojem se profilirao u jednog od najboljeg igrača svijeta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider