Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdio Zidane

Real nakon pobjede u El Clasicu na novom testu: Dobili su "neočekivano" pojačanje

Prošlog tjedna u prvom kolu skupine B Lige prvaka Borussia Mönchengladbach je u gostima kod Intera odigrala 2:2, dok je Real na svom terenu iznenađujuće izgubio 2:3 od Šahtara iz Donecka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Belgijski krilni napadač Eden Hazard (29), čija je prva sezona u Real Madridu bila obilježena ozljedama, mogao bi zaigrati u utorak u susretu Lige prvaka na gostovanju kod Borussije Mönchengladbach.

"Sretni smo što je ponovno s nama, to je dobra vijest. Na dan utakmice odlučit ćemo da li će zaigrati i koliko", izjavio je trener Reala Zinedine Zidane.

Hazard je u ljeto prošle godine kao veliko pojačanje stigao u Real iz engleskog Chelseaja, a vrijednost transfera s bonusima mogla bi doseći oko 140 milijuna eura. No, ozljede gležnja onemogućile su ga da pruži očekivani doprinos, pa je u 22 susreta u svim natjecanjima postigao tek jedan pogodak. Zbog ozljede nije igrao od 7. kolovoza, kada je nastupio u osmini finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Prošlog tjedna u prvom kolu skupine B Lige prvaka Borussia Mönchengladbach je u gostima kod Intera odigrala 2:2, dok je Real na svom terenu iznenađujuće izgubio 2:3 od Šahtara iz Donecka. No, subotnja pobjeda 3:1 protiv Barcelone u El Clasicu podigla je raspoloženje u svlačionici Reala.

gol expired Modrić zakucao Barcelonu: Pobjeda Reala u El Clasicu, presudio penal dosuđen uz pomoć VAR-a! divider

"U natjecanju po skupinama imate samo šest utakmica i poraz od Šahtara stvorio je veliki pritisak. Utakmica protiv Borussije Mönchengladbach izuzetno je važna, možemo ju shvatiti kao finale", izjavio je Realov veznjak Toni Kroos.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider