Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trzavice u Torinu

Juve bijesan kao ris: Čovjek im okolo prodaje veliku zvijezdu i otkriva ''istinu'' o Neymaru

Brat i agent Paula Dybale naljutio je Juventus navodno se sastavši s predstavnicima PSG-a.

Paulo Dybala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Paulo Dybala zadnje je dvije utakmice Juventusa počeo na klupi, a potpredsjednik kluba Pavel Nedved stao je iza odluke trenera poručivši Argentincu kako se ''mora malo žrtvovati''. Ranije ove godine Dybala je zamijenio svog agenta Pierpaola Triulzija svojim bratom Marianom.

Prema ''Corriere della Serri'', upravo je Dybalin brat izvor napetosti između kluba i igrača, jer Juventus ne voli ponašanje Mariana Dybale. Međutim, Paulo nije oduševljen činjenicom da se klub miješa u obiteljski odnos. No isto tako mora razumjeti da se ovdje ne radi samo o obiteljskom odnosu.

Talijanski list dalje tvrdi kako Mariano priča okolo klubovima da će premjestiti svog brata ''kada i kako želi'' te da se sastao s čelnicima PSG-a u Parizu. Mariano je navodno rekao svom bratu da će Neymar otići u Real Madrid i da ga on može zamijeniti na Parku prinčeva.

Naravno da je sve to razbjesnilo Juventus koji je u ponovnim pregovorima oko Dybalina ugovora, koji istječe 2022. godine, a koji bi uključivao upravljanje njegovim pravima i odgovarajuću komisiju njegovu bratu.

Jaz između kluba i igrača pokušao se premostiti preko veznjaka Claudija Marchisija, ali je umjesto toga došlo do distanciranja između dvojice suigrača.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider