Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Itekako nalikuje na njega

Dvojnik Luke Modrića: ''Puno njih se želi slikati sa mnom''

Ne samo što se junak naše sljedeće priče trudi na terenu biti poput svojeg idola Luke Modrića, on itekako i fizički nalikuje na njega. Zbog istih uvojaka i crta lica, za Andreja kažu da je dvojnik kapetana Vatrenih.

Andrej Ivančan (GOL.hr)

Andreja Ivančana su u njegovu kraju Podravini prozvali dvojnikom najboljeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Ponosno i s osmijehom na licu nosi desetku na leđima. A na terenu, odjeven u kockasto, još više nalikuje na svojeg idola. Zbog izgleda, Andrej je zaslužio već brojne simpatije, i djevojaka i svih ljubitelja ovog sporta.

''Ima puno ljudi koji mi tako dovikuju da ličim na Modrića. Puno se njih želi slikati sa mnom'', rekao je Andrej te nastavio:

''Bilo je to u Vukovaru, bili smo na izletu, i iz druge škole je došao učitelj i rekao kako ličim Luki i onda me počastio.''

Ove su usporedbe počele još u njegovim osnovnoškolskim danima, a široj javnosti postao je poznat kada je utjelovio dječaka Luku Modrića u jednoj reklami.

''Sigurno mi ne smeta, drago mi je'', izjavio je.

No divljenje koje, poput pravog nogometnog obožavatelja, osjeća prema Modriću, prvenstveno proizlazi iz načina na koji kapetan Vatrenih igra.

''On je kreator igre. Dok igra baš se vidi da pokreće napad, ide u obranu i uvijek je prisutan na lopti'', objasnio je Andrej.

Andrej ne igra na istoj poziciji kao njegov slavni dvojnik. On je stoper. I priznaje kako ipak još nije dorastao Lukinoj igri. Trenira u Nogometnom klubu Mladost Molve. No nogometni nisu jedini snovi ovog mladića. Školuje se za fizioterapeuta.

''Htio bi da se dobro zaposlim. Bila bi mi želja da radim u nekom klubu ili reprezentaciji'', objasnio je Ivančan.

Volio bi Andrej ponovno stisnuti ruku Luki Modriću, čestitati mu na uspjehu, ali i posjetiti Madrid. Ipak je Real klub za koji srčano navija. No pozitivne misli trenutačno su najviše usmjerene prema Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i Svjetskom prvenstvu.

''Bit će teško, ali ako smo mogli toliko dogurati. Bilo bi loše da sad padnemo. Barem 1:0 , dosta je za nas. Neka vjeruju u sebe, neka sad budu jači nego prošle utakmice. Volimo ih gledati kako su igrali protiv Argentine i samo jako'', rekao je Andrej.

Utakmicu protiv Rusije Andrej će pratiti na TV-u, a kada se Vatreni vrate s Prvenstva, svakako će ih dočekati, uz želju da dobije još jedan Lukin autogram.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider