Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dotakli se i Černobila

Srbi u šoku nakon debakla: ''Najteži trenutak u karijeri''; ''Bilo je prekasno da se pritisne AZ-5''

Srpski reprezentativac Dušan Tadić nije krio razočaranje nakon debakla u kvalifikacijama za Euro 2020. godine protiv Ukrajine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srbija je doživjela katastrofu protiv Ukrajine, izgubivši s čak 5:0. Koliko je to bilo neočekivano govori i podatak da je Ukrajina od 1994. godine u samo šest navrata nekome zabila pet ili više golova. Jednom protiv Farskih otoka, dva puta protiv Andorre, dva puta protiv San Marina i sada Srbiji.

"Najteži trenutak u karijeri. Mislim da smo od početka utakmice stalno kasnili. Napravili smo od njih da budu moćniji nego što jesu pa je i došao ovaj užasan poraz. Treba nas biti sramota, trebamo analizirati zašto se ovo dogodilo i biti kritični prema sebi", izjavio je utučeni Tadić te nadodao:

"Ne znam kako bih ovo opisao. Stalno smo kasnili. Više su trčali od nas i više se zalagali. Treba svatko od nas prvo sebe pogledati u ogledalo pa onda vidjeti kako dalje", dodao je pomalo u suzama.

Ljubiša Tumbaković (Foto: AFP) Nakon ozbiljnog skandala, smijenjen izbornik koji je odbio voditi momčad protiv Kosova divider

Težak poraz nisu dobro primili ni navijači, ali su barem zadržali smisao za humor i na društvenim mrežama to jako dobro povezali s trenutno vrlo popularnom serijom Černobil.

''Svima je bilo jasno da nema šanse da uspije eksperiment s tri stopera i sedam napadača i bilo je prekasno da se pritisne AZ-5'', napisao je jedan.

''Treba izmjeriti stupanj radijacije ukrajinskih nogometaša, ako je više od 0,3, onda razumijem ove naše vezne igrače što im izbjegavaju prići'', našalio se srpski navijač.

Naravno, ne treba ni spominjati kako je pod najvećim kritikama izbornik Mladen Krstajić.

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider