Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oživljavali ga pet minuta

Srpski nogometaš završio sezonu: Liječnici otkrili što mu je spasilo život

Dragiša Gudelj neće igrati do kraja sezone za španjolsku Cordobu.

Dragiša Gudelj (Foto: Instagram/Nemanja Gudelj/Screenshot)

Za Dragišu Gudelja, srpskog nogometaša kojem je prošlog vikenda pozlilo na utakmici španjolske Cordobe i Racing Ferrola, sezona je završena.

Nakon prvih pregleda u bolnici liječnici su ustanovili da je došlo do kardiorespiratornog zastoja, ali još uvijek se ne zna uzrok tome. Zbog toga su ga poslali na dodatne preglede da bi saznali što se točno dogodilo.

Iz Cordobe pak poručuju da su spremni čekati srpskog nogometaša koliko god bude bilo potrebno. Ne žele ništa požurivati, zdravlje je svima na prvom mjestu, ali još uvijek je Gudeljev povratak nogometu pod velikim upitnikom.

Thijs Slegers Preminuo novinar kojeg je Ibrahimović obožavao: Jedna od njegovih posljednjih izjava sve je potresla divider

Čak pet minuta bio je bez svijesti, spasila ga je brza reakcija liječnika, koji su ga oživjeli pa hitno prebacili u obližnju bolnicu, a u razgovoru za tamošnje medije priznaju:

"Da mu se to dogodilo u nekoj drugoj situaciji, možda ne bismo pričali o sretnom ishodu", rekao je jedan od liječnika Cordobe koji je sudjelovao u reanimaciji srpskog nogometaša.

Njegovi suigrači sve su promatrali u suzama i nevjerici, ali srećom sve se dobro završilo. Gudelj je proveo noć na intenzivnoj njezi, javio se nasmijan iz bolnice, a svi se skupa nadamo da će se brzo oporaviti.

Inače, Dragiša je brat Nemanje Gudelja, srpskog nogometnog reprezentativca i člana Seville.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider