Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čemu ovakav rječnik?

Nevjerojatna poruka srpske legende: "Škote ćemo 'poklati' i izboriti utakmicu s Hrvatskom"

Hrvatski reprezentativci će trećeg suparnika na Europskom prvenstvu saznati za mjesec dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za mjesec dana, u četvrtak 12. studenog, saznat ćemo tko će biti treći suparnik hrvatske nogometne reprezentacije u skupini D na Europskom prvenstvu.

Od ranije je poznato da će Vatreni odmjeriti snage s Engleskom i Češkom, a preostalu poziciju u skupini popunit će pobjednik utakmice Srbija - Škotska koja će se igrati u Beogradu.

Taj dvoboj igra se na jednu utakmicu, a Srbija će u njega ući kao lagani favoriti nakon što su u polufinalu play-offa u gostima eliminirali Norvešku predvođenu Erlingom Brautom Haalandom.

gol expired Srbija u drami pobijedila Norvešku i napravila veliki korak prema skupini s Hrvatskom divider

Jedan od onih koji je uvjeren u konačni trijumf Srbije je Dragan Stojković, jedan od najboljih srpskih nogometaša u povijesti.

Popularni Piksi je u razgovoru za Daily Record koristio pomalo neuobičajen rječnik za najave sportskih natjecanja.

"Ako budemo igrali kao u Oslu, poklat ćemo ih", izjavio je Stojković:

"20 godina bez Eura je predugo za zemlju poput Srbije"

"Bolji smo od Škotske. Momci, pregazimo Škote u Beogradu i izborimo utakmicu protiv Hrvata. Zaslužujemo biti u društvu nekih od najboljih igrača na svijetu, imamo mnogo tehnički izvrsnih igrača."

Podsjetio je Stojković na jednu pomalo nevjerojatnu stvar.

"Nismo bili na Europskom prvenstvu od 2000. godine, to je predugo za zemlju poput naše. Protiv Norveške smo bili taktički sigurni i igrali smo na izuzetno visokoj razini, mogli smo i trebali pobijediti s pet golova. Naš trener Ljubiša Tumbaković zaslužuje sve pohvale svijeta zbog svoje taktike i sustava koji je koristio. Norvežani su imali svoje navijače, ali su ubrzo utihnuli kad su shvatili što se događa. Budimo iskreni, bolji smo od njih i to ćemo i pokazati na terenu", zaključio je Stojković.

gol expired Jović je preoteo fatalnu plavušu Ljajiću, a sinoć ga je morao zagrliti na utakmici, slika s terena je hit divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider