Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEKOLIKO DEBITANATA

Dragan Skočić nadopunio popis reprezentacije za Europsko prvenstvo

Izbornik Dragan Skočić odabrao je još sedam igrača koje je priključio prvobitnom popisu hrvatskih U-21 reprezentativaca.

Dragan Skočić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Dva dana prije okupljanja mlade hrvatske reprezentacije, pred Europsko prvenstvo koje će se od 21. lipnja do 8. srpnja igrati u Rumunjskoj i Gruziji, izbornik Dragan Skočić nadopunio je svoj prvobitni popis.

Njemu je pridodao sedam nogometaša, a to su Roko Jureškin, Mauro Perković, Krešimir Krizmanić, Michele Šego, Luka Jelenić, Niko Galešić i Moris Valinčić.

Dodano pet obrambenh igrača

Jureškin je veznjak koji do sada za ovu reprezentaciju ima po jedan nastup i pogodak, a član je Beneventa, momčadi koja je ove sezone ispala iz talijanske Serie B, a Šego je krilni napadač Varaždina.

Očekivalo se da će najviše igrača biti pozvano za pojačavanje obrane, a takvih je čak pet. Naime, Skočić je na prvom popisu imao tek jednog pravog stopera te po jednog lijevog i desnog bočnog braniča.

Sad su tu još Dinamov Mauro Perković, Rijekin Niko Galešić, Luka Jelenić iz Varaždina, Krešimir Krizmanić iz Gorice te Moris Valinčić, koji je član Širokog Brijega.

Natjecanje počinje 21. lipnja

Hrvatska se nalazi u zanimljivoj skupini, a natjecanje će započeti 21. lipnja protiv Ukrajine. Tri dana nakon toga igrat će protiv Španjolske te nakon još tri dana protiv Rumunjske. Sve susrete odigrat će u Bukureštu.

Kompletan popis, koji će do prvenstva ipak morati biti skraćen na 23 imena, pogledajte ispod teksta:

Vratari: Dominik Kotarski, Ivor Pandur, Nikola Čavlina

Braniči: David Čolina, Bartol Franjić, Nikola Soldo, Niko Sigur, Krešimir Krizmanić, Niko Galešić, Mauro Perković, Moris Valinčić, Luka Jelenić.

Veznjaci: Jurica Pršir, Lukas Kačavenda, Martin Baturina, Ante Palaversa, Veldin Hodža, Toni Fruk, Marko Bulat, Roko Jureškin.

Napadači: Roko Šimić, Stipe Biuk, Dion Drena Beljo, Marin Ljubičić, Gabrijel Vidović, Luka Stojković, Matija Frigan, Michele Šego.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider