Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I on se vraća kući?

Slijedi li nova "bomba"? Navijači Hajduka iz Zagreba pokrenuli inicijativu za megatransfer!

"Osvojio si Ligu prvaka, bio si prvak Njemačke i s Borussijom Dortmund i s Bayernom, nedavno si pokorio i Italiju s osvajanjem Scudetta s Interom. Kud ćeš više", poručuju navijači.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je nevjerojatna navijačka energija doprinijela tome da Marko Livaja ostane u Hajduku i potpiše trogodišnji ugovor, navijači splitskog kluba kreću u novu akciju.

Društvo prijatelja Hajduka Zagreb na svom je Facebooku pokrenulo inicijativu za povratak Ivana Perišića u Hajduk.

"Nakon Livaje vrijeme je za novu akciju: #Perišićuvrimeje. Inter ima financijskih problema, a mi imamo veliku želju da se Perišić vrati i da, baš kao što je to Livaja učinio ove godine, napokon zaigra za seniorsku momčad Hajduka.

Osvojio si Ligu prvaka, bio si prvak Njemačke i s Borussijom Dortmund i s Bayernom, nedavno si pokorio i Italiju s osvajanjem Scudetta s Interom. Kud ćeš više?

Riješi se ugovora s Interom, dogovorite nekako sporazumni raskid i vrati se doma. Čeka te cijela Dalmacija, a i mi na kontinentu, ima nas, hvala Bogu", poručili su Perišiću iz DPH-a Zagreb.

Perišić ima ugovor s Interom još godinu dana, do 30. lipnja 2022. godine, ali isto je tako činjenica da, kao što navijači Hajduka tvrde, Nerrazzurri imaju financijskih poteškoća. Uostalom, nedavno ih je trener Antonio Conte odbio netom poslije osvojenog naslova prvaka jer nije bio na istoj valnoj duljini s čelnicima kluba kad je riječ o sportskoj politici, odnosno transferima. Kineski vlasnici najavili su rezanje troškova i saniranje dugova, a Conte je htio dodatni iskorak i nova pojačanja kako bi Inter bio što konkurentniji u Ligi prvaka.

Nedavno je Perišić u Splitu bio skupa s Livajom na utakmici Hajdukovih juniora koji su proslavili naslov prvaka. Izjave nije davao, ali sam dolazak na juniorsku utakmicu rasplamsao je maštu navijača da bi ih mogli u nadolazećoj sezoni obojicu gledati na Poljudu.

Kako će se stvari razvijati, to ćemo vidjeti u tjednima koji slijede. Do prije nekoliko mjeseci činilo se nemoguće da bi se Livaja u ovoj fazi karijere mogao vratiti u Hajduk, a to se ipak dogodilo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider