Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ivanušec također?

Dinamo protiv Sparte bez Livakovića: Kapetan Modrih u srijedu stiže u Istanbul!

Dominik Livaković u srijedu bi trebao postati novi igrač Fenerbahčea.

Galerija Dominik Livaković Dominik Livaković Dominik Livaković i Domagoj Vida +8 Livaković i Sahiti

U Dinamu je ovih dana vrlo prometno. Josip Šutalo napustio je Maksimir i potpisao za Ajax. U klub je stigao i Sergej Jakirović, a svlačionicu je praktički već napustio Dominik Livaković.

Prema pisanju turskih medija, Livaković bi tijekom srijede trebao sletjeti u Istanbul i potpisati ugovor s Fenerbahčeom.

Livaković je postao prava legenda Dinama. Za Modre je upisao 290 utakmica, a u posljednjih godinu dana doživio je najbolje dane u karijeri.

Dominik Livaković i Josip Šutalo Dominik Livaković i Josip Šutalo (Foto: Željko Puhovski/Cropix)

S Vatrenima je osvojio svjetsku broncu i izluđivao najbolje nogometaše današnjice u Katru. Odmah su ga zapazili brojni klubovi. Povezivalo ga se s Real Madridom, Sevillom, Manchester Unitedom, Fiorentinom…, no Fener ga je najviše htio i isplatio Dinamu navodno devet milijuna eura i moguće bonuse, pa bi transfer trebao narasti na toliko željenih deset milijuna eura koje je Dinamo tražio od bilo kojeg kluba.

Ivanušec odlazi ili ostaje?

Dinamo je zaradio ogroman novac u nekoliko dana, čak 30-ak milijuna eura na transferima Šutala i Livakovića i blagajna će biti dobro popunjena iako je ostanak bez 20-ak milijuna eura od Lige prvaka težak udarac.

Prema pisanju nizozemskih medija, Ivanušec i Feyenoord žarko žele transfer, no Dinamo je stopirao transfer do okršaja s AEK-om.

Svaki dan su stizale proturječne informacije, a posljednja kaže kako će i Ivanušec ipak do kraja prijelaznog roka napustiti Dinamo zbog velike želje za odlaskom i dane riječi ljudima iz Feyenoorda.

Dinamo bi trebao dobiti oko devet milijuna eura za Ivanušeca i 15 posto od budućeg transfera. Je li riječ o zaradi od budućeg transfera saznat će se po običaju tek kasnije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider