Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE JE MOGUĆE

Marca tvrdi: Dominik Livaković odbio Turke, dobio je ponudu iz Španjolske

Livaković je još u nedjelju pred medijima jasno rekao da je i ostanak na Maksimiru moguća opcija, ali da ništa nije dogovorio s nekim od klubova.

Dominik Livaković (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Nastavlja se saga oko transfera Dominika Livakovića. Vratar Vatrenih je prema svemu na izlaznim vratima Maksimira, a to je praktički "potvrdio'" i sam Igor Bišćan, koji ga je izvadio prije kraja utakmice protiv Gorice.

Je li se Livaković u nedjelju zaista oprostio od maksimirske publike ili nije, pitanje je na koje ćemo dobiti odgovor vrlo brzo. Možda i već nakon kraja Lige nacija.

Prije nekoliko dana predsjednik Fenerbahčea Ali Koç za turske je medije potvrdio da je načelno dogovorio dolazak Livakovića, ali i dodao da ako to propadne, ide po Szczesnyja.

Livaković ga demantirao

Izgleda da bi stvarno mogao poslati avion u Torino jer Marca tvrdi da je Livaković odbio Turke i blizu je Villarreala.

Livaković je još u nedjelju pred medijima jasno rekao da je i ostanak na Maksimiru moguća opcija, ali da ništa nije dogovorio s nekim od klubova.

Luis Mendilibar Trener Seville: "Rakitić nema ništa hrvatsko i švicarsko, njegova je žena napravila dobar posao" divider

Marca piše da su čelnici Villarreala poslali ponudu Dinamu od sedam milijuna eura, tri manje nego što Modri traže. Livaković navodno nema ništa protiv odlaska u jednu od najboljih liga svijeta, gdje bi bio prvi golman kluba.

Girone Gazzaniga navodno se nameće kao alternativa ako se ne dovede Livaković, a on danas brani u Gironi. No golman Vatrenih puno je veće ime i taj bi transfer sigurno razveselio navijače kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider