Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napušta kijev

Domagoj Vida pred transferom karijere: Milan ili Everton?!

Nakon što mu je propao transfer u turski Bešiktaš, Domagoj Vida na pragu je još većeg transfera.

Domagoj Vida (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ukrajinski sportski novinar Valerij Prigornitskij tvrdi da je hrvatski reprezentativac Domagoj Vida pred transferom karijere! Naš igrač ovoga ljeta napušta kijevski Dinamo i može birati između Milana i Evertona, dva kluba koji su stavili svoje ponude ispred njega.

Vida s prvim danom 2018. godine postaje slobodan igrač, što znači da će ga jedan od spomenutih klubova moći dovesti bez odštete, što je pak odlično za njega jer će Milanu ili Evertonu ostati više novaca za Vidinu tjednu plaću.

Tržišna vrijednost našeg reprezentativca iznosi devet milijuna eura, što je četiri više nego kada je 2013. godiša u Kijev. Cijena mu je narasla zbog sjajnih igara u klubu, ali i reprezentativnom dresu u netom završenom kvalifikacijskom ciklusu.

Kada bi završio u jednom od spomenuta dva kluba Vida bi postao drugi Hrvat u momčadi. U Milanu bi svlačionicu dijelio s Nikolom Kalinićem, a u Evertonu s Nikolom Vlašićem. Talijanska legenda Bonucci, te Romagnoli i Zapata bi mu bili najveća konkurencija u Milanu, a u Evertonu Jagielka, Kease, Funes Mori i Ashley Williams.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider