Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak posrtaj

Marseille upisao neugodan poraz na domaćem terenu, Ćaleta Car igrao cijelu utakmicu

Nogometaši Marseilla doživjeli su poraz od Clermonta u susretu 25. kola Ligue 1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu 25. kola francuske Ligue 1 nogometaši Clermonta su u gostima iznenadili favorizirani Marseille te su pobijedili 2:0.

U 13. minuti prvi pogodak je postigao Bayo, a u 84. je gostujuća pobjeda potvrđena golom Gabonca Allevinaha za 2:0. Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car je odigrao cijelu utakmicu za domaćina, a zaradio je u završnom dijelu susreta žuti karton.

Marseille je ostao drugi na ljestvici, ali sada treća Nica zaostaje samo jedan bod. Clermonta ova pobjeda nije pomakla na ljestvici, ostao je petnaesti.

Majer odradio sjajnu utakmicu za Rennes

Podsjetimo kako su nogometaši Rennesa svladali Troyes s 4:1 na domaćem terenu čime su se popeli na peto mjesto ljestvice.

Dvoboj je s dva gola otvorio Guirassy u 14. i 20. minuti. Krajem prvog poluvremena Ugbo je smanjio na 1:2 i time vratio neizvjesnost u dvoboj koja je trajala do 75. minute. Tada je Terrier povećao na 3:1, dok je konačnih 4:1 postavio Laborde koji je u 87. minuti realizirao jedanaesterac.

Hrvatski nogometaš Lovro Majer startao je u udarnoj momčadi Rennesa te je na travnjaku boravio sve do 91. minute kada je zamijenjen uz nove ovacije s tribina.

Tablica Ligue 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider