Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prometno na stamford bridgeu

Egzodus iz Londona: Velike promjene u Chelseaju nakon dolaska Kovačića i Kepe

Vrlo je prometno u Chelseaju koji se priprema za pravi egzodus igrača.

Grb Chelseaja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Londonski Chelsea priprema se za pravi egzodus igrača do kraja prijelaznog roka.

Novi igrači Plavaca postat će Mateo Kovačić, koji dolazi na posudbu kao dio transfera Thibauta Courtoisa, i Kepa Arrizabalaga, koji će postati novi najskuplji vratar svih vremena.

Grb Chelseaja (Foto: AFP) Grb Chelseaja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju engleskog Telegrapha, ovi poslovi aktivirat će seriju odlazaka iz Chelseaja. Prvi koji bi trebali napustiti Chelsea su veznjak Danny Drinkwater i stoper Kurt Zouma, dvojac koji je na radaru nekoliko engleskih klubova.

Engleski prijelazni rok zatvara se u četvrtak u 18:00 sati po hrvatskom vremenu i očekuje se da bi zadnjeg dana prijelaznog roka napustiti Chelsea. Za Zoumu je najviše zainteresiran Eveton, dok je Drinkwater na radaru Crystal Palacea, West Hama i bivšeg kluba Leicestera.

Basthuayi opet na posudbu

Drinkwater bi mogao i ostati u Chelseaju jer gotovo sigurno neće ostati defanzivni veznjak Tiemoue Bakayoko. Novi trener Maurizio Sarri poznat je kao strateg koji njeguje napadački nogomet, pa ne čudi da francuski destruktivac ne kotira visoko u njegovim planovima.

Thibaut Courtois (Foto: AFP) Thibaut Courtois (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bakayoko bi karijeru trebao nastaviti u Milanu. Igračev brat, koji mu je ujedno i agent, sastao se s predstavnicima Milana – Bakayoko bi trebao doći na posudbu uz mogućnost otkupa.

Na listi otpisanih je (ponovno) i belgijski napadač Michy Batshuayi. Iako je bio ubojit na posudbi u Borussiji Dortmund, u Chelseaju opet ne kotira visoko - kao prvi napadači figuriraju Alvaro Morata i Olivier Giroud.

Giroud je odbio odlazak u Marseille i namjerava se s Moratom boriti za mjesto u napadu. Batshuayi, s druge strane, ne želi ponovno ''grijati klupu'' i želi otići na još jednu posudbu, ovoga puta u Valenciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider