Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaju bez važnog igrača

Dobra vijest za Dinamo uoči teške bitke za Ligu prvaka: Modrima se sve otvara

Dinamov suparnik u 3. pretkolu Lige prvaka - Ludogorec - ostat će bez jako važnog igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da će Ludogorec u sudar s Dinamom u 3. pretkolu Lige prvaka ući bitno oslabljen.

Bugarski prvak prodaje ponajboljeg igrača Alexa Santanu Athletico Paranaenseu, pišu brazilski mediji.

Pregovori traju već nekoliko tjedana i navodno je sve dogovoreno. Brazilski veznjak uskoro bi trebao staviti potpis na ugovor.

Ludogorec prodao Alexa Santanu

Prema izvoru, Ludgorecu bi trebalo pripasti između dva i tri milijuna eura odštete. Doveli su ga u ljeto 2020. iz Botofaga za 780 tisuća eura.

Da je transfer pred realizacijom, naznačio je sam igrač objavivši nakon uzvratne utakmice 2. pretkola sa Shamrock Roversom u Dublinu fotografiju sa sugestivnom porukom: "Ludogorec, hvala!"

Bugarski mediji javljaju da Ludogorec kao zamjenu dovodi poljskog veznjaka Jakuba Piotrowskog, koji trenutačno nosi dres njemačkog drugoligaša Fortune Düsseldorf. Poljak ima 25 godina i nekoć je igrao za mladu reprezentaciju svoje zemlje. Na Transfermarktu je procijenjen na 800 tisuća eura.

Dinamu se otvara put

Veliko je pitanje može kvalitetno nadomjestiti tehnički potkovanog i okretnog Brazilca, koji je bio bitan kotačić u momčadi Ante Šimundže, slovenskog stručnjaka hrvatskog podrijetla.

Dinamo gostuje 2. kolovoza u Bugarskoj, a uzvrat je 9. kolovoza u Zagrebu. Ako Modri prođu Bugare, puno toga im se otvara u doigravanju jer su ispali neki favoriti. Morat će imati samo malo sreće u ždrijebu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider