Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zvijezda lanjskog SP-a

Ovo nisu istine: Bivši Vatreni pobijedio u Survivoru i zaradio četvrt milijuna eura!

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Đovani Roso pobijedio je u planetarno popularnom televizijskom šouu - Survivoru.

Galerija Roso i Zidane u duelu (Foto: AFP) Đovani Roso (Foto: Screenshot) Đovani Roso (Foto: Screenshot) +3 Đovani Roso (Foto: Screenshot)

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Đovani Roso pobjednik je druge sezone televizijskog reality šoua "Survivor VIP" u Izraelu! Ne, nije riječ o šali.

Bivši igrač Zadra, Zagreba i Hajduka, te živuća nogometna legenda u Izraelu pobijedio je u planetarno popularnom šou i ponio sa sobom četvrt milijuna eura!

Bilo je to drugo VIP izdanje šoua u kojem su sudjelovale poznate izraelske ličnosti, koje se snimalo od kolovoza do listopada 2018. godine na Filipinima. Roso je slavio u konkurenciji 18 poznatih osoba, a u finalu je dobio maksimalnih sedam glasova od svih sedam sudaca.

Nakon 46 dana i 37 epizoda Roso je ostao posljednji natjecatelj koji je preživio, a u finalu je bio bolji i od bivše pobjednice Survivora Naame Kasry.

Za pobjedu u natjecanju Roso je kući ponio i izdašnu novčanu nagradu u vrijednosti milijun izraelskih Šekela, odnosno četvrt milijuna eura.

Podsjetimo, Roso je bio glavna atrakcija u Izraelu za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji prošle godine, kada je bio stručni komentator na tamošnjoj televiziji. Roso je vrlo emotivno slavio pobjede Vatrenih, a njegove reakcije ubrzo su postale pravi hit. U urnebesnim proslavama bilo je skakanja, grljenja, klečanja na koljenima, oblačenja hrvatskih dresova kolegama.

U konačnici su njegove suze nakon poraza Hrvatske u finalu obišle veliki dio Europe...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider