Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Polufinale Lige prvaka

Dječak koji je sudjelovao u demoliranju Barcelone danas je velika nada Liverpoola

U 2019. Liverpool je pobijedio Barcelonu s 4:0 u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Postoje utakmice koje cijeli život pamtite, a jedna od takvih je uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka između Liverpoola i Barcelone.

Kako su izgubili 3:0 u prvom susretu igranom na Camp Nouu, malo je tko vjerovao da momčad Jurgena Kloppa može izvesti veliki preokret i osigurati finale. Međutim, dokazali su suprotno.

Liverpool je pobijedio s uvjerljivih 4:0, a katalonskoj momčadi je presudio mudro izvedeni korner s desne strane terena. Trent Alexander Arnold uhvatio je na spavanju Barceloninu obranu i pronašao Divocka Origija, koji posprema loptu u mrežu za erupciju oduševljenja na Anfieldu.

Sjajan pogodak iz kornera možete vidjeti OVDJE.

Međutim, veliku ulogu u tom pogotku imao je dječak koji je skupljao lopte. Njegovo ime je Oakley Cannonier i postao je velika nada Liverpoola.

Ovaj 17-godišnjak je najbolji golgeter mlade momčadi "Redsa" do 18 godina, a u 29 susreta zabio je 23 pogotka i tako osigurao šansu da trenira s prvom momčadi.

Prošle godine je potpisao profesionalni ugovor s Liverpoolom, a nastavi li ovako, čeka ga blistava budućnost u dresu engleske momčadi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider